<!–

–>

Nereguli găsite în spitale

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Controlul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a arătat câteva neajunsuri în anumite spitale.

În primul rând, reprezentanţii Casei au explicat cum pot fi reduse costurile pe fiecare pacient.  Unele urgente pot fi soluţionate fără internare, fapt ce ar reduce cheltuielile. De asemenea, le-a fost adus la cunoştinţă medicilor din spitale că dacă nu eliberează reţete la finalul consultului sau a externării pot fi sancţionaţi cu câte 200 de lei pentru fiecare caz. Practic, prin această măsură se doreşte ca pacienţii să nu mai fie îndreptaţi către medicii de familie, odată ce au fost la o unitate spitalicească.

Dacă spitalele din Oţelu Roşu şi Moldova Nouă reuşesc să se încadreze în costuri, unităţile spitaliceşti  din Reşiţa şi Caransebeş continuă să acumuleze datorii pe care le rostogolesc de la un an la altul.

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a fost sancţionat cu avertisment în urma crizei anestezicului de săptămâna trecută. Reprezentanţii Casei de Asigurări spun că ultimele medicamente necesare au ajuns vineri, iar de acum operaţiile se pot desfăşura normal.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-106.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/08/capital_transparent-106-300x164.pngrootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Nereguli găsite în spitale ...