Actorul american Richard Gere, în vârstă de 68 de ani, și soția sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, așteaptă primul lor copil, potrivit dailymail.co.uk.

Gere și Silva s-au căsătorit civil în aprilie, în Spania.

Actorul american, care va împlini 69 de ani pe 31 august, are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soție, actrița americană Carey Lowell, de care a divorțat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorț de primul soț, Govind Friedland, are un fiu în vârstă de cinci ani, Alberto.

Informația despre sarcina Alejandrei, despre care a scris inițial cotidianul spaniol ABC, nu a fost confirmată oficial.

Printre rolurile majore interpretate de Richard Gere într-o carieră prestigioasă se numără prestațiile sale din “American Gigolo”, de Paul Schrader, și “Ofițer și gentleman”, de Taylor Hackford – care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur; interpretarea din drama din era jazz-ului “Cotton Club”, de Francis Ford Coppola; rolul personajului negativ Mike Figgis din “Afaceri interne”; milionarul romantic Edward Lewis din comedia romantică “Frumușica/ Pretty Woman”, care i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur. Lor li se adaugă rolurile din drama romantică “Sommersby”, de Jon Amiel, musicalul “Chicago” – pentru care a câștigat un Glob de Aur – și “Dr. T și femeile”, un delicat studiu al relațiilor, regizat de Robert Altman.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv