<!–

–>

Prima demisie la Spitalul Universitar

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

Liana Saulea, drirectorul Serviciului financiar-contabil, și-a dat demisia. Ea va rămâne la serviciu pe perioada controlului efectuat în unitatea medicală.

Nu accept să fiu tratată cum ați avut amabilitatea să o faceți în prezența Corpului de Control al Ministerului Sănătății. Vă rugăm să vă tratați subordonații cu respect și să vă asumați deciziile luate” – acestea au fost motivele care au dus la demisia prezentată de Liana Saulea.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a solicitat vineri DSP şi Corpului de control să facă o verificare la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a vedea modul în care au fost utilizate fondurile alocate de minister.

Activitatea medicală în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti se desfăşoară în condiţii normale de lucru, iar pacienţii internaţi nu au avut de suferit, a transmis, luni, conducerea acestei unităţi sanitare, adăugând că nu există lipsă de medicamente, materiale sanitare, dezinfectanţi.

Angajatul Spitalului Universitar care a intrat luni în greva foameni, nemulțumit de condițiile din unitatea medical, a solicitat ajutor. Ambulanța a vrut să-l ducă la UPU Universitar, dar a refuzat.

Colegii l-au transportat la Spitalul Militar, apoi acesta s-a întors în fața Spitalului Universitar, deși este slăbit, nu poate sta în picioare.

El susține că nu a fost tratat corespunxător la Spitalul Militar, însă cadrele medicale de la respective unitate au subliniat că bărbatul a refuzat ajutorul doctorilor.

O asistentă din blocul operator a intrat și ea, astăzi, în greva foamei.

Deci, în acest moment, în fața Spitalului Universitar, în hreva foamei se află două persoane.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Prima demisie la Spitalul Universitar ...