<!–

–>

Decorațiuni de iarnă într-un magazin de lux din Londra

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

Pe rafturile unui magazin de lux de pe Oxford Street sunt așezate ornamente și cadouri pentru sărbătorile de iarnă. Patronii vor să profite de valul de turiști din perioada verii ca să vândă produse de Crăciun, printre costume de baie și ochelari de soare.

Colecția din acest an are tematică rock și include, deocamdată, 500 de produse. Printre ele, decorațiuni cu imaginea lui Elvis Presley sau David Bowie, globuri colorate, brazi împodobiți sau figurine regale.

Eleanor Gregory, angajată Selfridges, Londra: “În fiecare an, deschidem departamentul de Crăciun în mijlocul verii şi ne merge destul de bine. Avem mulţi clienţi britanici, care vin să cumpere decoraţiuni ca să scape de aglomeraţia din decembrie. Vin şi turişti străini care vor să cumpere un suvenir frumos pentru cei dragi.”

Unii clienți sunt atrași de modul în care este împodobit magazinul. Decorațiunile nu sunt ieftine. Spre exemplu, una cu chipul lui Elvis Presley poate ajunge și la 100 de lire sterline.

Magazinul de lux s-a deschis în 1909 și rezistă pe piață prin calitate și tradiție. În septembrie va lansa o secțiune mai mare destinată Crăciunului, unde vor fi expuse 3800 de produse.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Decorațiuni de iarnă într-un magazin de lux din Londra ...