Teodor Meleşcanu / FOTO: ALEX TUDOR/ AGERPRES FOTO

<!–

–>

Meleşcanu a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat un bilanţ al mandatului său până în prezent. El a fost întrebat şi de protestul diasporei române, anunţat pentru vineri.

„Fiecare cetăţean român, fie că trăieşte în România sau în străinătate, are dreptul să-şi exprime opiniile, să protesteze, este o chestiune normală. Singurul lucru care ar trebui să fie mai bine făcut ar trebui să îl reprezinte organizarea unor asemenea acţiuni de tip stradal care pot conduce la perturbarea traficului şi în general la perturbarea atmosferei din România“, a afirmat ministrul.

Ministrul a spus că nu înţelege “obiectivul protestului”.

„În rest, nu înţeleg foarte bine care este obiectivul protestului, având în vedere că sunt cei din diaspora. Dacă ar fi cei din diaspora, ar fi normal să protesteze pentru serviciile consulare sau lipsa de servicii consulare, dar în rest e mai greu să înţeleg care va fi obiectivul principal al acestei manifestaţii. Sper ca şi până acum să se desfăşoare în condiţii normale, civilizate, fără violenţe”, a mai spus Meleşcanu.

rootstireaActualitate/Esential
...