Fostul lider mondial, Serena Williams trece, la 36 de ani, prin câteva momente delicate, care au făcut-o să renunțe la turneul de la Montreal și la o confruntare în semifinalele competiției cu Simona Halep (1 WTA).

Într-o postare pe pagina personală de Instagram, sportiva din SUA a redat câteva dintre problemele cu care se confruntă, printre care și depresia: “Săptămâna trecută nu a fost ușoară pentru mine. Nu doar că a trebuit să accept anumite dificultăți personale, ci am și fost în depresie. În mare parte a timpului am simțit că nu am fost o mamă bună…”.

Alarmată de starea sa, Serena a început să se informeze în privința unei situații care a pus-o pe jar, atât în viața personală, cât și pe plan sportiv: “Am citit mai multe articole despre depresia postnatală și am aflat că poate dura chiar și trei ani dacă nu te tratezi. Cel mai mult îmi place să comunic, să vorbesc cu mama, sora și prietenii mei, care să-mi spună că aceste emoții sunt normale”, a scris Serena pe Instagram.

La Montreal, nu vom avea parte de un duel Halep-Williams, după ce sportiva din SUA și-a anunțat retragerea invocând motive personale, care între timp s-au aflat. Cele două tenismene se aflau pe aceeași parte de tablou și s-ar fi putut întâlni în semifinalele competiției. La 36 de ani, Serena se află în ascensiune după pauza pe care a luat-o cu prilejul nașterii fetiței sale.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv