Patru membri ai unei familii din Franța au provocat evacuarea temporară a unor zone din aeroportul din Frankfurt, după ce au trecut neautorizat de zona de securitate, situația fiind rezolvată după câteva ore, relatează Reuters.

Autoritățile au anunțat printr-un mesaj pe Twitter că zonele afectate au fost redeschise, permițând pasagerilor să se întoarcă în Terminalul 1 și să reia procesul de îmbarcare.

Momentan nu au fost oferite mai multe detalii despre modul în care familia a trecut de zona de securitate fără a fi oprită.

De asemenea, autoritățile nu au anunțat câte zboruri au fost amânate sau anulate din cauza incidentului.

Reprezentanții poliției federale au anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter că mai multe părți ale Terminalului 1 din aeroport au fost evacuate și îmbarcările pasagerilor au fost sistate.

„Un echipaj al poliției cercetează zona A din Terminalul 1”, au declarat aceștia.

„Pentru buna desfășurare a operațiunii, îmbarcarea pasagerilor a fost sistată și au fost evacuate zonele de securitate de la etajele doi și trei”, au adăugat reprezentanții poliției.

Operațiunea poliției a venit la doar o săptămână și jumătate după ce o persoană a trecut de zona de check-in a aeroportului din Munich fără să fie controlată. Incidentul din Munich a cauzat anularea a peste 300 de zboruri și a afectat peste 30.000 de pasageri.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv