UPC România, parte a grupului Liberty Global, cea mai mare companie internațională de comunicații prin cablu, anunță redeschiderea magazinului din Strada Aurel Vlaicu Nr. 3. Magazinul a fost reamenajat în concordanță cu noul concept de magazine UPC pentru susținerea identității vizuale a companiei și a promisiunii de brand: „Bucură-te de fiecare moment”.

În toamna anului trecut, UPC România a inaugurat primul magazin din Constanța cu noul design, în Strada Ștefan cel Mare, Nr. 94. Procesul de modernizare și reamenajare a magazinelor UPC din întreaga țară a continuat pe parcursul acestui an.

Cu un design modern, simplu și plin de culoare, magazinele îmbunătățesc experiența clienților prin intermediul beneficiilor pe care UPC le pune la dispoziție. Așadar, toți cei care vor călca pragul magazinului din Strada Aurel Vlaicu din Constanța vor fi întâmpinați de o atmosferă caldă și vor descoperi cele mai noi tehnologii oferite de UPC.

Cu o suprafață de aproximativ 60 m², magazinul permite vizitatorilor o mai bună interacțiune cu produsele UPC, în cadrul zonei demo. Clienții au la dispoziție două televizoare full HD, unde pot fi testate serviciile de televiziune digitalã HD, cu ajutorul media-box-ului de ultimă generație HORIZON. Magazinul dispune și de o zonã demo internet, unde clienții pot testa modem-ul CONNECT BOX cu viteze superioare de internet, de până la 500 Mbps. Magazinul UPC le oferă totodată clienților posibilitatea de a se conecta gratuit la internet, prin Wi-Fi. De asemenea, magazinul are o zonă dedicată pentru așteptare ce recreează atmosfera unei case și permite o fluidizare mai bună a traficului.

Mai mult, grație sistemului tehnic de administrare a timpului de așteptare, traseul clienților în magazin va fi mult îmbunătățit iar perioada de așteptare considerabil redusă. Sistemul funcționează pe bază de numere de ordine, tip bonuri, pe care clientul le extrage dintr-un dispozitiv ce va fi poziționat în zilele următoare la intrarea în magazin.

„Relația personalizată cu fiecare client este foarte importantă pentru noi. Ne dorim ca fiecare vizitator al magazinelor UPC să poată testa cele mai noi tehnologii și să primească informații utile pentru a se bucura de cea mai bună experiență digitală. Noul magazin din Constanța își așteaptă vizitatorii într-un spațiu primitor în care vor descoperi servicii inovatoare și tehnologii de top, precum și consultanți gata să-i ajute cu recomandări”, a declarat Cozmin Manoli, Director Național de Vanzâri UPC România.

Consilierii din magazin sunt la dispoziția vizitatorilor cu detalii referitoare la serviciile UPC și informații personalizate de luni până vineri între orele 9-18.

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv