Un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea vasluiană Albești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a încercat să-și violeze soția și a tăiat-o cu un cuțit. Poliția a fost alertată de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au declarat că incidentul a avut loc în urmă cu două zile, când bărbatul i-ar fi cerut soției să întrețină relații sexuale și, deoarece ea l-ar fi refuzat, individul s-a înfuriat și a decis să-i aplice o corecție.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers la bucătărie, a luat un cuțit și i-a cerut din nou soției să întrețină relații sexuale, amenințând-o. Femeia l-a refuzat din nou, iar bărbatul ar fi început să o bruscheze și să o lovească, tăindu-și soția cu cuțitul în zona gurii.

În urma incidentului, femeia a suferit o plagă tăiată de 2-3 centimetri la nivelul buzei superioare și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat ulterior instanței, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe în familie și tentativă la viol”, a afirmat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Conform acestuia, sesizarea a fost făcută la Poliție de către reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost băut în momentul incidentului.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv