<!–

–>

Român rănit în explozia de la Bologna

EMBED VIDEO
LINK CU VIDEO

<!–

–>

Embed:

Link:

<!–

SLIDESHOW FOTOGRAFII

–>

ACTUALIZARE 16.40 Trei cetățeni români au fost răniți după explozia de lângă aeroportul din Bologna, potrivit celor mai recente date ale Ministerului Afacerilor Externe.

Alţi doi cetăţeni români au fost identificaţi printre persoanele rănite în explozia produsă luni. Unul dintre aceştia a fost externat, iar cel de-al doilea este în continuare spitalizat, a anunțat ministerul, citat de News.ro.

ACTUALIZARE 13.45 Imediat după semnalarea o echipă a oficiului consular s-a deplasat la faţa locului, arată MAE.

Potrivit informaţiilor preliminare furnizate de către autorităţile italiene şi confirmate ulterior de către personalul consular, şoferul unui TIR staţionat în coloana de autovehicule lovită de autocisternă este cetăţean român rezident în Italia.

Acesta a reuşit să se salveze, părăsind rapid cabina autocamionului pe care îl conducea, astfel încât nu a suferit decât leziuni superficiale.

După primirea îngrijirilor medicale necesare, cetăţeanul român a fost externat din spitalul unde fusese transportat, rămânând în contact cu reprezentanţii oficiului consular.

Până la momentul actual, autorităţile italiene nu au notificat consulatului alte cazuri de cetăţeni români afectaţi de explozia provocată în urma accidentului, iar la nivelul oficiului consular nu s-au înregistrat solicitări de asistenţă consulară, mai arată MAE.

rootstireaActualitate/Esential
<!-- --> Român rănit în explozia de la Bologna ...