Cântărețul, era diagnosticat cu diabet, se confrunta cu probleme cardiace şi urma un tratament costisitor în fiecare lună. Cântăreţul nu mai susţinuse spectacole de un an şi jumătate, iar starea lui de sănătate era critică.

Cu toate că acesta rămăsese, fără concerte, simţul umorului nu îi lipsea. În urmă cu aproximativ doi ani, artistul s-a pus serios pe slăbit, ca să poată urca din nou pe scenă.

Ilie locuia singur, într-un apartament comunist din cartierul Militari. Din cauza bolilor, se deplasa cu greutate prin casă, sprijinindu-se de pereţi ca să ajungă din dormitor la baie: „Stau singur, am rămas şi fără bani. Noroc cu nişte oameni de aici, din bloc, care îmi bat la uşă şi-mi mai aduc câte o farfurie cu ciorbă. Am strâns şi datorii la întreţinere, peste 500 de lei, trebuie neapărat să cânt iar”, mărutisea interpretul într-un interviu pentru click.ro.

În ciuda tuturor problemelor, simțul umorului nu-l părăsise: ”Trebuie să mai slăbesc. Anul trecut aveam 187 de kilograme, acum am 127, dar vreau să ajung la 100, cu tot cu coşciug, ca să fiu uşor de dus la groapă, că nu ştii a cui e ziua de mâine”. Jovialul cântăreţ susţinea că nu se teme de moarte: „Păi, de ce să mă tem? Toţi ajungem acolo, n-a scăpat nimeni. Nu mi-e frică de veşnicie, ci poate doar de pragul pe care trebuie să-l trecem”.

În cadrul interviului acordat, ratistul s-a întristat imediat atunci când şi-a amintit de o recentă spitalizare: „Nimeni nu face o mişcare până nu bagi mâna-n buzunar. Asistentele vor 10 lei, pentru o injecţie, eu le numesc doamnele colectoare, brancardierii te aruncă de pe targă dacă nu le dai măcar 5 lei, iar infirmierele nu-ţi mută plosca nici pe 5 lei”. Ilie, care a ajuns faimos, în 1987, cu superbul cântec „Dragoste la prima vedere”, avea necazuri şi cu drepturile de autor: „Anul trecut am primit doar 500 de lei, foarte puţin, la câte piese am lansat în viaţa asta”.


Tag-uri:
ilie micolov, ilie micolov a murit, ilie micolov dragoste la prima vedere, dragoste la prima vedere, ilie micolov mesaj


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-834.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-834-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cântărețul, era diagnosticat cu diabet, se confrunta cu probleme cardiace şi urma un tratament costisitor în fiecare lună. Cântăreţul nu mai susţinuse spectacole de un an şi jumătate, iar starea lui de sănătate era critică. Cu toate că acesta rămăsese, fără concerte, simţul umorului nu îi lipsea. În urmă cu...

Preluat de la EVZ