Noaptea, tăcerea este asurzitoare. Zidul de beton de sub clădire se pierde în întuneric. Numai o lumină slabă se reflectă din lămpile vechi, situate la intrarea din clădire.

În decursul săptămânii trecute, în gradina acestui hotel, aici a fost găsit trupul lipsit de viață a lui Thomas Channon, în vărsă de 18 ani. Misterul învăluie această situație deoarece, nu există nici o dovadă a unei scene de crime – nici o bandă de poliție, nici un cordon, nici un semn care să ceară martori. Locul de unde a căzut tânărul nu poartă nici un avertisment despre pericolul pe care îl reprezintă, iar barierele temporare în fața peretelui inferior peste care a căzut lipsesc, informează The Sun.

Cel mai tulburător detaliu este repreentat de faptul că Tom a fost cel de-al treilea turist britanic a cărui moarte a fost cauzată de căzătură, în ultimele 4 luni.

Tom Hughes, de 20 de ani, din Wrexham, nordul Țării Galilor, a murit în iunie în circumstanțe similare cu Tom Channon. În aprilie, Natalie Cormack, de 19 ani, din West Kilbride, Ayrshire, a căzut de la etajul șapte. Ea a murit după ce a încercat să-și croiască drumul de-a lungul unei poteci, în jurul unei uși încuiate, după ce a descoperit că nu are chei pentru a intra.

Cum au reușit cei doi băieți să aibă o soartă atât de crudă într-un timp atât de scurt? De ce poliția se eschivează? De ce nu au fost luate măsuri pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete?


Tag-uri:
hotel ucigas, marrea mediterana, oameni morti, bariere, politie, lipsa protectie, morti


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-829.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-829-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Noaptea, tăcerea este asurzitoare. Zidul de beton de sub clădire se pierde în întuneric. Numai o lumină slabă se reflectă din lămpile vechi, situate la intrarea din clădire. În decursul săptămânii trecute, în gradina acestui hotel, aici a fost găsit trupul lipsit de viață a lui Thomas Channon, în vărsă...

Preluat de la EVZ