”Le-am spus că nu pot să fac un astfel de denunţ pentru că nici măcar nu o cunoşteam personal pe doamna primar, căci o văzusem doar la televizor, şi nici nu cunoşteam vreo informaţie despre domnia sa”, a declarat Marius Vădoianu, potrivit Antena 3.

Fostul procuror a declaratcă a existat mai întâi un Dosar cu nr. 433/P/2014 al DNA – structura centrală, în care erau cercetate mai multe persoane pentru eventuale cumpărări de voturi! Pentru a înţelege mai bine cum s-a născut noul dosar în care este şi mandatul de supraveghere care-i viza, alături de Marius Vlădoianu, pe primarul Olguţa Vasilescu, viceprimarul Cristina Calangiu, directorul primăriei Ovidiu Mischianu şi alţii.

Un dosar fără cercetări în prealabil

”Acest dosar care s-a finalizat cu condamnarea mea a pornit dintr-o disjungere din alt dosar, în care, după părerea mea, se făceau cercetări ce vizau cumpărarea de voturi de către persoanele vizate în acel dosar iniţial. De unde rezultă acest aspect? Există o „Ordonanţă de disjungere“, din care rezultă că dosarul meu se disjunge dintr-un alt dosar, care are numărul 433/P/2014 al DNA, în care erau cercetate aceste persoane. Se reţine că eu aş fi ştiut ce fac aceste persoane! Nu s-au făcut nici un fel de cercetări prealabile, ci s-a dispus, fără nici un alt document, direct supravegherea tehnică prin mandatul din 30 iunie 2014”, a mai spus Vlădoianu, potrivit sursei menţionate.

Reamintim cp magistratul a fost condamnat definitiv, pe 30 mai, la trei ani de închisoare de către judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În 2015, ÎCCJ a admis propunerea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Marius Radu Vlădoianu, acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi şantaj.

Marius Vlădoianu a fost suspendat din funcţie în data de 18 iunie 2015 de Consiliul Superior al Magistraturii.

Marius Vlădoianu a fost suspendat din funcţie în data de 18 iunie 2015 de Consiliul Superior al Magistraturii.

Citeste mai mult: adev.ro/pbbttq


Tag-uri:
procuror, executat, DNA, Marius Vlădoianu, Craiova, Olguţa Vasilescu, Mihaela Iorga Moraru


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-828.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-828-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
”Le-am spus că nu pot să fac un astfel de denunţ pentru că nici măcar nu o cunoşteam personal pe doamna primar, căci o văzusem doar la televizor, şi nici nu cunoşteam vreo informaţie despre domnia sa”, a declarat Marius Vădoianu, potrivit Antena 3. Fostul procuror a declaratcă a existat...

Preluat de la EVZ