Hans Klemm a declarat că prin adoptarea acestei legi au fost încălcate toate principiile transparenţei şi negocierii.

„Această lege a fost prezentată prima dată spre vot luni la ora 15.00 şi adoptată la 22.00″, a precizat diplomatul american, potrivit Digi24.ro.

„Din păcate, nu toate aceste reglementări au fost făcute uniform de recentele guverne. Săptămâna trecută, spre exemplu, Parlamentul a adoptat o nouă lege privind exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră. Preşedintele nu a promulgat-o încă, aşa că trebuie să am grijă. Dar această lege a fost prezentată prima dată spre vot, luni, la ora 15.00, şi adoptată la 22.00. A fost foarte rapid, dar a încălcat toate principiile transparenţei şi negocierii. Este îndoielnic”, a declarat Klemm.

Declarațiile au fost făcute, sâmbătă, la Festivalul de Film şi Istorii Râşnov, unde a participat la o dezbatere alături de Michele Ramis, ambasadoarea Franţei, şi Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei.

„România va cunoaște, în curând, O NOUĂ PERSPECTIVĂ!” Anunțul IMPORTANT lansat de doi ambasadori europeni

La rândul lor, ambasadorii Franţei şi Germaniei în România, Michele Ramis şi Cord Meier-Klodt, au transmis României un mesaj comun prin care ne îndeamnă să profităm de ocazia deținerii preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Cei doi ambasadori au recomandat încetarea luptelor interne de la vârf, susținând că România are potențialul de a juca un rol foarte important în regiune, în contextul internațional.


Tag-uri:
ambasador, hans klemm, legea, offshore, transparenta, declaratii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-840.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-840-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Hans Klemm a declarat că prin adoptarea acestei legi au fost încălcate toate principiile transparenţei şi negocierii. „Această lege a fost prezentată prima dată spre vot luni la ora 15.00 şi adoptată la 22.00', a precizat diplomatul american, potrivit Digi24.ro. „Din păcate, nu toate aceste reglementări au fost făcute...

Preluat de la EVZ