O întâlnire între greii PSD a avut loc la Ministerul Dezvoltării Regionale. Liviu Dragnea nu a fost invitat.

Niculae Bădălău a pus o fotografie pe Facebook cu textul ”O întâlnire plăcută cu prietenii și colegii social-democrați, în această zi în care îl serbăm pe Sfântul Ilie!”.

În poză sunt Niculae Bădălău, Dumitru Buzatu și Paul Stănescu.

”Evident că trebuia să fie și un al patrulea care făcea poza” a spus Dumitru Buzatu, la Antena 3.

El a precizat că ”Întâlnirea greilor sună a ceva planificat. Eu aveam treburi administrative la Ministerul Dezvoltării, pe PNDL. Întâmplător, m-am întâlnit și cu Niculae Bădălau, care era îmbrăcat sport, pleca în vacanță, am stat la o cafea.”

În spirit de glumă, Buzatu a mai spus că ”putem fabula pe această temă, cu atât mai mult cu cât dl Dragnea nu era acolo”.

Amintim că între Stănescu şi Dragnea a intervenit o fisură în momentul în care cel dintâi a ridicat problema protocoalelor secrete cu SRI. Potrivit informațiilor G4Media.ro, ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, unul dintre apropiații liderului PSD, i-ar fi cerut explicații lui Liviu Dragnea pentru semnătura de pe protocolul cu SRI încheiat în 2014.

Dragnea a semnat protocolul cu SRI în plină campanie pentru alegerile prezidențiale, când Klaus Iohannis a câștigat competiția cu Victor Ponta. Pe atunci, Liviu Dragnea era președinte executiv la PSD și era cel care conducea deja de facto partidul și ținea legătura cu baronii.

Dragnea şi LEGĂTURA DOVEDITĂ CU STATUL PARALEL. Au apărut PROBELE ISTORICE. Culmea, lovitura i-a venit din interior. Breaking news


Tag-uri:
psd, Ministerul Dezvoltării Regionale, Niculae Bădălău, Dumitru Buzatu, Paul Stănescu, PNDL


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-807.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-807-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
O întâlnire între greii PSD a avut loc la Ministerul Dezvoltării Regionale. Liviu Dragnea nu a fost invitat. Niculae Bădălău a pus o fotografie pe Facebook cu textul ”O întâlnire plăcută cu prietenii și colegii social-democrați, în această zi în care îl serbăm pe Sfântul Ilie!”. În poză sunt...

Preluat de la EVZ