O tânără dezvăluie clipele neobișnuite pe care le-a trăit, după ce a acceptat să participe la un astfel de eveniment matrimonial, iar povestea este una senzațională.

Inspirat din show-ul de televiziune prezentat de canalul britanic Channel 4, „Naked Attraction”, evenimentul propune ca partenerii să vină la întâlnire complet dezbrăcați, așa cum i-a înzestrat natura.

Tânăra povestește pentru publicația britanică The Sun, că s-a trezit într-un bar din sud-vestul Londrei, alături de alte 30 de persoane, toate goale, „expunându-și organele genitale, sâni, penisuri și vagine la vedere pentru toată lumea.”

„Am fost singură în ultimii trei ani și am tot încercat să îmi găsesc jumătatea prin intermediul aplicațiilor de pe internet, însă m-am gândit la un moment dat că ar trebui să sar peste conversațiile și chestiile sofisticate de la prima întâlnire și să mă dezbrac de prejudecăți pentru a vedea cum funcționează acest lucru”, spune tânăra pentru The Sun.

Femeia povestește că, deși la început s-a simțit crispată din cauza unei tensiuni sexuale care plana în jurul ei, „pe măsură ce noaptea trecea, m-am simțit mult mai relaxată, iar tensiunea a dispărut”

„Deși o parte din mine își dorea ca totul să se transforme într-o orgie, regula principală era ca persoanele să nu se atingă”, a mai povestit tânăra.

Aceasta a mai spus că, la un moment dat când un bărbat i-a pipăit sânii, iar ea i-a atins penisul, organizatorii evenimentului le-au cerut să se retragă de la eveniment și să se îmbrace.

„Anunțul a fost primit cu mare dezamăgire, pentru că toată lumea se simțea așa de bine fără haine. Vorbind cu alte femei de la vestiar, am aflat că se simțeau așa de eliberate și de puternice, atât de sexy și de relaxate”, a mai spus tânăra, entuziasmată de această experiență inedită.


Tag-uri:
intalnire, matrimoniale, dezbracati, experienta, atractie


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-747.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-747-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
O tânără dezvăluie clipele neobișnuite pe care le-a trăit, după ce a acceptat să participe la un astfel de eveniment matrimonial, iar povestea este una senzațională. Inspirat din show-ul de televiziune prezentat de canalul britanic Channel 4, „Naked Attraction”, evenimentul propune ca partenerii să vină la întâlnire complet dezbrăcați, așa...

Preluat de la EVZ