Elevul de 16 ani a fost dus la Judecătorie, unde tatăl său e magistrat, pentru emiterea mandatului de arestare. A scăpat, însă, doar cu control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii au găsit în mașina judecătorului o sticlă cu băutură. Tânăra care a murit, Dede, cum îi spuneau prietenii, era olimpică și făcea parte dintr-o trupă de dans de la Palatul Copiilor. Până sa fie dus în arestul poliției, Matei Uncheașu a primit îngrijiri medicale. De pe patul de spital, el i-a scris iubitei pe rețeaua de socializare că regretă ce s-a întâmplat și, că dacă ar putea să dea timpul înapoi, ar “schimba locurile”.

Cei care au citit postarea au scris sute de mesaje, toate extrem de dure și critice.

“Trist este faptul că, în superficialitatea ta, nu realizezi ca ai curmat o viață, mai bine spus, nu realizezi gravitatea faptelor tale. Cu ce crezi că ajută să îți prezinți infinita si inegalabila iubire pe facebook? Planuri pe viitor? La 16 ani? Tu nici nu ai realizat că a te urca beat la volan, și nici să nu mai zic de faptul ca nu aveai permis, ar putea duce la o tragedie. ,,Viață de căcat”? La 16 ani? Cum poți spune asta? Privește in jurul tau și .. poate iți vei da seama ce incerc să spun…”, a scris un coleg din trupa de dans unde activa și Dede.

În foarte multe mesaje, oamenii îi acuză pe cei doi judecători, părinții băiatului.

“Vina o au părinții lui. Păcat că trebuie să se întâmple asemenea tragedii. Atentie copii! Gândiți de multe ori înainte de a face orice. Prețuiți viața și sănătatea”, a scris mama unei adolescente.

Andreea Denisa Olaru era elevă la Colegiul Național Carol I. Urma să treacă în ultimul an de liceu. Toți prietenii îi spuneau Dede. Chiar și profesorii.

“Am vazut-o pe Dede crescând din clasa a șasea până la momentul nefast când zborul lui Miss Boboc CNC 2015 s-a frânt din cauza unor copii alintați și nesupravegheați. Am văzut-o participând la olimpiadele școlare, în același timp în care se pregătea pentru iubitele sale concursuri de dans, cu rezultate similare. La școală a obținut o mențiune importantă la concursul național CanSat 2015, pentru că o interesa și spațiului cosmic. Mereu și-a ajutat colegii. A fost o elevă remarcabilă, iubita de colegi și cu mulți prieteni buni!”, a declarat Octavian Georgescu, profesor de fizică.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv