Un bărbat din județul Iași a ajuns, azi, în stare gravă la spital, împreună cu soția sa, pe care ar fi încercat să o incendieze.

Medicii ieșeni au declarat, joi, că un bărbat de 38 de ani, din localitatea Trifești, și soția sa, în vârstă de 35 de ani, au fost duși de urgență la spital, după ce au suferit mai multe arsuri pe corp, în urma unui incident familial.

“Bărbatul a suferit arsuri de gradul II prin flacără generată de lichid inflamabil (benzină) pe aproximativ 30% din suprafața corpului (craniu și torace). Acesta a fost internat. Din informațiile pe care le deținem, totul ar fi pornit de la un conflict familial, respectiv soțul ar fi aruncat cu benzină spre soție și, accidental, s-ar fi stropit și el. Când ar fi aprins flacăra, soția s-ar fi ferit, iar bărbatul ar fi suferit arsuri pe o suprafață mai mare a corpului”, a declarat, joi după-amiază, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Conform acesteia, și femeia a fost internată în spital cu arsuri de gradele I și II pe aproximativ 5% din suprafața corpului, respectiv pe mâna stângă și pe torace.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv