Narcisa Iorga: “Ludovic Orban a comis încă o greșeală strategică nu numai prin simpla prezență în sediul din Modrogan 1, în timp ce acolo se întâlneau liderii fostului PDL, dar mai ales ieșind după câteva minute la declarații, pe scările tocmai părăsite de Blaga, Boc, Hava, Flutur ș.cl. Chiar dacă jurnaliștii au insistat să iasă cu declarații, Orban trebuia să se abțină. A încercat să calmeze spiritele, de acord, dar a reușit?

În opinia Narcisei Iorga, Orban a “părut mai degrabă ca un soț încornorat, privind pierdut, din prag, după amantul nevestei”

“Din câte îl cunosc eu pe Blaga, le va spune printre dinți liberalilor din jurul lui Orban că i-a lăsat destul să se joace cu destinele partidului. Au stat deoparte aproape doi ani, și el, și ceilalți primari foști PDL, care aduc voturi în contul PNL. N-au deranjat cu nimic. N-au cerut nimic. Vechii liberali au avut suficient timp la dispoziție să arate ce pot. Au arătat că nu pot. Acum le va spune să se dea frumușel mai într-o parte și să-i lase pe cei care știu să aducă voturi să încerce să dreagă busuiocul”, a mai comentat pe pagina sa de socializare.

Mă uit la expresiile faciale ale liderilor PDL. Îmi permit să spun că le cunosc suficient. Nu-l văd bine pe Orban. Ori va fi debarcat, ori va rămâne o simplă păpușă în geam.”, a concluzionat Narcisa Iorga.


Tag-uri:
PDL, Baga, Flutur, Boc, Hava, PNL, Ludovic Orban


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-717.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-717-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Narcisa Iorga: 'Ludovic Orban a comis încă o greșeală strategică nu numai prin simpla prezență în sediul din Modrogan 1, în timp ce acolo se întâlneau liderii fostului PDL, dar mai ales ieșind după câteva minute la declarații, pe scările tocmai părăsite de Blaga, Boc, Hava, Flutur ș.cl. Chiar...

Preluat de la EVZ