“Întâlnirea de la Helsinki a fost o oportunitate pierdută de tragere la răspundere a Rusiei pentru ingerinţele electorale din 2016”, a declarat senatorul republican Lindsey Graham.

La rândul său, Chuck Schumer, lider al grupului democrat din Senatul american, consideră că maniera de acţiune a lui Donald Trump “a contribuit la consolidarea adversarilor, slăbind apărarea SUA şi a aliaţilor”.

Fostul director al CIA, John Brennan, a definit drept “trădătoare” şi “imbecile” spusele şefului de la Casa Albă. “Nu sunt altceva decât declaraţii trădătoare. Nu doar că sunt afirmaţii imbecile, el este în totalitate sub controlul lui Vladimir Putin. Unde sunt patrioţii republicani?”, a răbufnit Brennan pe pagina sa de Twitter, după cum consemnează Mediafax.

Preşedintele american respinge criticile, afirmând că întâlnirea cu Putin, dar şi întreaga sa vizită în Europa, au fost un success pentru SUA.

“Am avut o reuniune extraordinară la NATO. Au plătit în plus 33 de miliarde de dolari şi vor plăti suplimentar sute de miliarde de dolari în viitor, doar datorită mie.

Alianţa Nord-Atlantică era slabă, acum este din nou puternică (un lucru rău pentru Rusia).

Presa scrie doar că am fost nepoliticos cu liderii, nu menţionează niciodată fondurile!”, a scris Trump tot prin reţeaua Twitter.

Trump e supărat şi că presa nu a văzut realitatea de la întâlnirea cu Putin.

“Chiar dacă am avut o reuniune extraordinară la NATO, obţinând sume mari, am avut o întrevedere chiar mai bună cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Din nefericire, relatările sunt în acest fel – Ştirile False au înnebunit!”, a conchis Donald Trump.


Tag-uri:
Trump, Putin, intalnire, criticat, America


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-663.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-663-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Întâlnirea de la Helsinki a fost o oportunitate pierdută de tragere la răspundere a Rusiei pentru ingerinţele electorale din 2016', a declarat senatorul republican Lindsey Graham. La rândul său, Chuck Schumer, lider al grupului democrat din Senatul american, consideră că maniera de acţiune a lui Donald Trump 'a contribuit la...

Preluat de la EVZ