Oreste Teodorescu neagă cu vehemență vreo implicare în dosarul deschis de DIICOT, în care sunt audiate mai multe nume sonore care ar fi făcut trafic sau ar fi consumat droguri din clasa celor de mare risc. A anunțat, totuși, că luni se va duce la DIICOT Ploiești, unde a fost citat.

Totodată, fostul prieten-pe-viață al lui Mircea Badea a avut câteva momente publice mult prea spirituale pentru publicul obișnuit. Momente care au rămas în arhiva TV, sub denumirea „Codul lui Oreste”, titulatură aproape polițienească – în viziunea ultimelor întâmplări, bineînțeles.

Internauții au scos de la naftalină „o dovadă” împotriva lui Oreste, motivând că spusele personajului din media nu pot fi pur și simplu gândite într-o stare lucidă. Pe de altă parte, emisiunea Codul lui Oreste se bucura de un public restrâns, dar implicat în subiectele abordate.

Emisiunea în cauză s-a intitulat

OZN uri, Civilizatii Extraterestre – INTALNIRI de gradul III ( Codul lui Oreste ), dar în portofoliu mai găsiți și „Trecutul si Viitorul Lumii, Timpul nu exista”, „Visele, Visul este un eveniment” etc.

Un comentator a intitulat emisiunea ca fiind „psihoză colectivă”, dar au existat și comentarii pozitive, ca de exemplu: „Și mie mi s-au întâmplat lucruri ciudate. Înțeleg”.

Procurorii DIICOT au aflat că vedete cunoscute din România cumpărau droguri de risc și de mare risc de la furnizorii ținuți sub lupă. În acest dosar, anchetatorii i-au reținut, joi seară, pe Adrian Cărbunescu, George Gheorghiu și Damian Andrei Vinicius, ei fiind cei trei furnizori de droguri care i-au condus pe procurori și la clienții lor, printre care vedete din showbiz și din lumea televiziunii. Numele lui Oreste a fost vehiculat, pe surse, însă acesta neagă orice implicare și spune că va acționa în instanță pe oricine va susține contrariul.


Tag-uri:
oreste, droguri, diicot, ancheta, codul lui oreste, vipuri


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-537.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/button-share-537-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Oreste Teodorescu neagă cu vehemență vreo implicare în dosarul deschis de DIICOT, în care sunt audiate mai multe nume sonore care ar fi făcut trafic sau ar fi consumat droguri din clasa celor de mare risc. A anunțat, totuși, că luni se va duce la DIICOT Ploiești, unde a...

Preluat de la EVZ