Un polițist local din Arad a fost transportat la spital, azi, după ce un șofer nervos, care a parcat într-un loc nepermis, a trecut cu mașina peste piciorul lui.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Locală Arad, un polițist a fost accidentat, vineri, de un șofer recalcitrant în stația unui autobuz din orașul Arad. Incidentul a avut loc în timpul unei acțiuni de identificare și ridicare a mașinilor parcate neregulamentar.

“Tânărul șofer parcase într-un loc nepermis, iar în momentul în care i s-a cerut să se legitimeze, acesta a devenit recalcitrant și a încercat să scape de omul legii accelerând brusc și trecând peste piciorul acestuia.Tânărul a fost oprit la timp de colegii polițistului local accidentat și a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad. Cel mai probabil, șoferul se va alege cu dosar de cercetare penală pentru ultraj”, se arată în comunicat.

Polițistul local a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/politist-local-ranit-dupa-ce-un-sofer-a-trecut-masina-peste-piciorul-lui-50147.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/07/politist-local-ranit-dupa-ce-un-sofer-a-trecut-masina-peste-piciorul-lui-50147-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv