Cei doi români răniți în urma accidentului din Ungaria sunt în continuare internați la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenții chirurgicale, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

“Conform datelor obținute de reprezentanții Consulatului General al României la Gyula, cei doi cetățeni români răniți în urma accidentului sunt în continuare internați la un spital din zonă. Una dintre persoanele rănite va fi externată în perioada următoare, iar cea de-a doua a fost supusă unei intervenții chirurgicale, fiind sub monitorizare medicală”, precizează Ministerul Afacerilor Extrne (MAE), la solicitarea MEDIAFAX.

Familiile românilor au fost informate cu privire la situația acestora.

Accidentul rutier a avut loc duminică pe Drumul național 42 din Ungaria, între localitățile Berettyóújfalu și Mezőpeterd, în apropierea frontierei cu România. Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră inițial, a comunicat Poliția ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv