Un bărbat de 31 de ani s-a prezentat, azi, la Poliția municipiului Cluj-Napoca recunoscând că el a plasat dispozitivul exploziv artizanal care a rănit un subofițer al ISU Cluj, din primele informații reieșind faptul că acțiunile lui nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, urmează să se stabilească dacă bărbatul a acționat cu discernământ în momentul în care a plasat dispozitivul exploziv artizanal și ce anume l-a determinat să comită fapta.

”Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat, luni, la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie. Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către polițiști. Din primele informații, rezultă că acțiunile sale nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei. Urmează să se stabilească dacă persoana a acționat cu discernământ la acel moment și ce anume l-a determinat să comită fapta”, se arată în documentul citat.

Polițiștii au precizat că, imediat după producerea incidentului și după efectuarea cercetării la fața locului, a fost constituit un grup de lucru, pentru soluționarea acestui caz.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj

Subofițerul de la ISU Cluj a fost rănit joi dimineață după ce o cutie lăsată lângă mașina sa a explodat. Reprezentanții IPJ Cluj au declarat pentru MEDIAFAX că un subofițer al ISU Cluj mergea către mașina sa parcată și a observat o cutie lângă aceasta. Pompierul a ridicat cutia, moment în care aceasta a explodat și l-a rănit.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv