Preşedintele PNL, Ludovic Orban, pare să provoace un nou cutremur pe scena politică, după denunţul depus împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Orban afirmă că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să spună adevărul oamenilor şi să recunoască public că ”a fost recompensat pentru poziţia sa în favoarea infractorilor de care ascultă cu un nou mandat”.
În opinia liderului PNL, care îl numeşte ‘Rudotel’ pe ministru, această recompensare reprezintă “o formă de mită”.

Preşedintele liberalilor a fost întrebat duminică, la Suceava, despre declaraţia lui Toader, care, chestionat când crede că va termina preşedintele Klaus Iohannis de citit motivarea CCR legată de revocarea Laurei Codruţa Kovesi, a răspuns că întrebarea corectă este când va termina de înţeles.

“Domnul Rudotel trebuie să spună adevărul oamenilor şi să recunoască public că a fost recompensat pentru poziţia sa în favoarea infractorilor de care ascultă cu un nou mandat în cazul Comisiei de la Veneţia, pe ascuns, fără a intra în selecţia publică şi că a primit această formă de mită pentru conduita sa nu în favoarea independenţei justiţiei, nu în favoarea unui sistem de justiţie care să facă dreptate în România, ci în favoarea unui sistem de justiţie care să fie ocupat politic de PSD”, a răspuns Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

”Întrebarea corectă este când va termina de înţeles, pentru că poţi să citeşti ceva şi să nu înţelegi ce citeşti. Când va termina de înţeles, când va termina de deliberat în sensul de a lua o hotărâre sau alta…”, a afirmat, sâmbătă, Tudorel Toader.

Sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis a declarat la Sibiu că ”astăzi este încă săptămâna în care citim” motivarea Curţii Constituţionale cu privire la revocarea şefei DNA.


Tag-uri:
ludovic orban, tudorel toader, dna, klaus iohannis, pnl, viorica dancila


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1794.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1794-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, pare să provoace un nou cutremur pe scena politică, după denunţul depus împotriva premierului Viorica Dăncilă. Orban afirmă că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, trebuie să spună adevărul oamenilor şi să recunoască public că ”a fost recompensat pentru poziţia sa în favoarea infractorilor de care ascultă cu...

Preluat de la EVZ