Vineri, la ora 16.00, va fi organizată o ședință CEx, potrivit unor surse pentru EvZ.

Astfel, șeful comisiei SRI, Claudiu Manda, președintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, și ministrul Apărării, Mihai Fifor, au menționat că „prezumția de nevinovație funcționeză până la o decizie definitivă a Instanței. Astfel, Dragnea „trebuie sa rămână șeful PSD”, au declarat aceștia, potrivit surselor EvZ.

De aceeași părere sunt și liderii organizatiilor județene Alba Brașov și Mehedinți, mai precizează aceleași surse pentru EvZ.

De asemenea, faptul că decizia celor trei judecători de la Secţia Penală poate fi atacată la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi și faptul că a existat şi o opinie separată a unui judecător, care l-a achitat pe Liviu Dragnea atât pentru instigare la abuz în serviciu, cât şi pentru fals intelectual, ridică semne de întrebare. Astfel, liderii PSD speră ca la recurs, șeful PSD să fie achitat.

Totodată, liderii PSD susțin că actuala condamnare a lui Dragnea a fost ca o „piesă pusă în scenă”, având în vedere amânările sentinței, mobilizarea pentru proteste, dar și citirea sentinței la o maximă audiență.


Tag-uri:
psd, dragnea, sentinta, cex


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1634.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1634-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Vineri, la ora 16.00, va fi organizată o ședință CEx, potrivit unor surse pentru EvZ. Astfel, șeful comisiei SRI, Claudiu Manda, președintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, și ministrul Apărării, Mihai Fifor, au menționat că „prezumția de nevinovație funcționeză până la o decizie definitivă a Instanței. Astfel, Dragnea „trebuie sa rămână...

Preluat de la EVZ