Codrin Ștefănescu se declară șocat de sentința dată în cazul lui Dragnea și a precizat că este una „absolut îngrozitoare”.

„Practic, nu am niciun comentariu. Nu aveam un răspuns pregătit o astfel de decizie, aveam un răspuns pentru achitare şi mi s-ar fi părut un lucru normal. În condiţiile de faţă, nu pot să spun decât că nu mi-am revenit din şocul ştirii în sine, deciziei în sine şi nu pot să spun decât că este absolut îngrozitoare această sentinţă, urmează să vorbim şi noi cu colegii şi să avem un răspuns mai ferm în ceea ce priveşte situaţia de acum”, a declarat Codrin Ştefănescu, potrivit Agerpres.

Ștefănescu a mai spus că nu crede că multe persoane din partid se așteptau la această decizie.

„În primul rând, este prima instanţă, mai este o instanţă şi se pot întâmpla foarte multe lucruri în a doua instanţă. În orice caz, este şocantă şi decizia primei instanţe şi nu cred că multe lume din partid se aştepta la aşa ceva”, a mai precizat Codrin Ştefănescu.

Liviu Dragnea a fost condamnat, joi, la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia nu este definitivă.


Tag-uri:
codrin, stefanescu, dragnea, sentinta, psd


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1626.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1626-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Codrin Ștefănescu se declară șocat de sentința dată în cazul lui Dragnea și a precizat că este una „absolut îngrozitoare”. „Practic, nu am niciun comentariu. Nu aveam un răspuns pregătit o astfel de decizie, aveam un răspuns pentru achitare şi mi s-ar fi părut un lucru normal. În condiţiile de...

Preluat de la EVZ