Medicul hematolog Doramina Ghiorghiu din Iași se zbate între viață și moarte pe patul de spital după ce a încercat să se sinucidă.

Apreciatul medic al Institutului Regional de Oncologie (IRO) ar fi în depresie de o perioadă bună de timp, potrivit soțului său care a găsit-o pe femeie în agonie, spânzurată de calorifer, a anunţat autorităţile în jurul orei 14.00, informează observator.tv.

Femeia nu a lăsat nici un bilet de adio în care să-și explice gestul. Doctorița se află acum în comă postresuscitare.

„Echipajul SMURD a găsit pacienta în stop cardio-respirator, produs prin tentativă de suicid prin spânzurare. Manevrele de resuscitare începute de soţ au fost continuate de către echipa medicală, până când activitatea cardiacă s-a reluat. Pacienta a fost adusă în UPU, unde i-au fost făcute investigaţii, inclusiv tomografie computerizată, şi s-a constatat că este în comă postresuscitare, cu prognostic rezervat“, a declarat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.


Tag-uri:
medic, sinucidere, soc, lume medicala, cadru medical, doctor


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1546.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1546-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Medicul hematolog Doramina Ghiorghiu din Iași se zbate între viață și moarte pe patul de spital după ce a încercat să se sinucidă. Apreciatul medic al Institutului Regional de Oncologie (IRO) ar fi în depresie de o perioadă bună de timp, potrivit soțului său care a găsit-o pe femeie în...

Preluat de la EVZ