UPDATE 16.20

PNL, USR şi PMP au depus, miercuri, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată „Demiterea guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, conform AGERPRES.

Moţiunea de cenzură este semnată de 152 de parlamentari.

ADEVĂRUL despre „SEPARAREA FAMILIILOR” dorită de Trump. Ce prevede LEGEA, în SUA, cu privire la IMIGRANȚII ILEGALI
SECRETELE Protocolului încheiat între SRI, Parchetul General și Înalta Curte. Și ceva despre VIITORUL lui Gabriel Vlase. Editorial de Alecu Racoviceanu

„A fost depusă moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dragnea-Dăncilă intitulată „Demiterea guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”. Acest Guvern ruşinos este un dezastru pentru România şi ar trebui să plece acasă cât mai repede. (…) Doamna Dăncilă nu poate să ofere altceva în calitate de prim-ministru decât să execute ordinele domnului Liviu Dragnea. Odată îndepărtată din fruntea Guvernului doamna Dăncilă, tot arsenalul de putere construit în mod bolnăvicios de către domnul Dragnea prin conectarea la banii publici se va destrăma şi vom putea da României un Guvern care să guverneze în interes public şi nu în interesul unor infractori”, a declarat liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.


Știrea inițială

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă pe 20 iunie, adăugând că orice parlamentar care nu va susţine acest demers „nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea”.

„Orice parlamentar, indiferent în ce partid politic se găseşte, va fi supus unui examen de conştiinţă – vrea binele acestei ţări, vrea ca România să revină pe drumul cel bun, îşi doreşte un nou început pentru România care să permită reaşezarea României pe baze democratice şi cu statutul de ţară europeană şi de membră a NATO sau preferă ca lucrurile să continue aşa cum merg astăzi.

Orice parlamentar trebuie să treacă acest examen de conştiinţă, orice parlamentar care nu va susţine moţiunea de cenzură nu este altceva decât un lacheu al lui Dragnea şi, de fapt, acceptă ca Dragnea să-şi bată joc de România şi acceptă ca România să fie scoasă de pe traiectoria normală de dezvoltare, democraţie, apartenenţă la UE şi la NATO”, a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Șeful PNL nu a vrut să precizeze numărul de senatori şi deputaţi care au semnat moţiunea până în prezent

Ce AVERE are preşedintele Iohannis. CEA MAI IMPORTANTĂ sursă de VENITURI și CONTROVERSELE ce o înconjoară
SCENARIU APOCALIPTIC. Ne AȘTEAPTĂ o CONFRUNTARE VEST-EST în Uniunea Europeană. Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Tag-uri:
pnl, orban, motiune de cenzura, guvern, viorica dancila, parlament, psd


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1532.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1532-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
UPDATE 16.20 PNL, USR şi PMP au depus, miercuri, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată „Demiterea guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, conform AGERPRES. Moţiunea de cenzură este semnată de 152 de parlamentari. ADEVĂRUL despre „SEPARAREA FAMILIILOR” dorită de Trump. Ce prevede LEGEA, în SUA, cu privire la IMIGRANȚII ILEGALISECRETELE Protocolului încheiat...

Preluat de la EVZ