Un medic cunoscut din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași se află în stare foarte gravă, la spital, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare.

Doramina G. (45 de ani), medic specialist la Clinica de Hematologie a IRO, a fost găsită duminică în stop cardiac cauzat de strangulare de către soțul ei, cei doi având împreună un copil minor.

Doctorița a fost găsită în agonie în sufragerie, spânzurată de un calorifer.

“Am fost sesizați printr-un apel la numărul 112 referitor la faptul că un bărbat și-a găsit soția în stare gravă, în propria casă. Femeia a fost transportată de urgență la spital, iar în cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Deocamdată, anchetatorii nu cunosc motivul pentru care femeia ar fi încercat să își ia viața, deoarece aceasta nu a lăsat vreun bilet de adio, dar soțul le-ar fi spus oamenilor legii că aceasta era în depresie în ultima perioadă.

Imediat ce a găsit victima, soțul a început manevrele de resuscitare și a apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a continuat manevrele de resuscitare, până când activitatea cardiacă a victimei a fost reluată.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“, din Iași, de unde s-a decis transferul său la Secția Clinică ATI, din cadrul IRO, compartimentul de Terapie Intensivă.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv