“Mâncarea a contat în prima fază. Dar să nu poți să pui mâna pe telefon (…) Problema lor acolo a fost. Constrângerile toate i-au dus pe ei în niște puncte extrem de dificile. Din punctul meu de vedere, sunt multe sporturi care nu arată la televizor așa cum arată în realitate. Așa și la Exatlon. Mult din ce ei au muncit acolo poate nu a fost arătat”, a spus Cosmin Cernat despre faptul că mulți dintre concurenti au avut de multe ori iesiri nervoase si s-au certat cu adversarii sau cu coechipierii.
“Eu am locuit într-un loc civilizat având tot ce îi trebuie unui om care face această meserie”, a spus Cosmin Cernat, care nu a fost nevoie să stea în aceleași condiții în care au stat concurenții Exatlon. “Lipsește o altă componentă – socializarea. Mulți aveau o viață socială activa. Te trezești cu cineva pe care l-ai văzut poate de 3 ori în viața ta sau pe care nu îl suporți”, a mai spus el, justificând din nou comportamentele pe care fanii show-ului le-au blamat uneori.
“Finalmente s-au schimbat în bine. Au fost și unii care au ieșit mai repede și, cu cât experiența e mai mică, cu atât și schimbarea e mai mică”, a spus prezentatorul Exatlon când a fost întrebat despre diferențele pe care le-a observat la concurenți dupa ieșirea din competiție.
Intrebat despre ieșirile lui Giani Kiriță și despre conflictele pe care le-a avut cu ceilalți concurenți din Exatlon, prezentatorul a menționat din nou că toate acestea au venit pe fondul tuturor lipsurilor din competiție. “E același om care în meciul cu Grecia și Turcia și-a dat viața. A venit medicul de trei ori la el. Omul a căzut fizic. A căzut lat! Pentru ce? Pentru o idee și pentru ca, el în momentul ăla, reprezenta Romania”, a spus Cosmin Cernat despre Giani Kiriță.

Tag-uri:
exatlon, giani kirita, cosmin cernat, concurenti


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1500.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/06/button-share-1500-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSport
'Mâncarea a contat în prima fază. Dar să nu poți să pui mâna pe telefon (...) Problema lor acolo a fost. Constrângerile toate i-au dus pe ei în niște puncte extrem de dificile. Din punctul meu de vedere, sunt multe sporturi care nu arată la televizor așa cum arată...

Preluat de la EVZ