Carmen Minune nu ratează nicio ocazie să-şi etaleze corpul frumos lucrat pe reţelele de socializare. În cea mai recentă postare, tânăra a reuşit să uimească fanii internauţi prin ipostaza în care s-a lăsat fotografiată. Carmen Minune a postat o fotografie în care apare cu sânii aproape goi, în lenjerie intimă și cu brațul plin de tatuaje.

Prin presă au tot circulat zvonuri conform cărora fiica manelistului Adrian Minune și-ar fi pus siliocane, însă focoasa brunetă a profitat de orice moment ca să infirme zvonurile. Deși a fost surprinsă în momentul în care a intrat într-o clinică, însă a declarat că a mers la doctor pentru a face niște infiltrații la coloană, scrie Spy News.

Sursă foto: Facebook

Mama cântăreței a declarat că nu s-a pus niciodată problema de vreo operație estică, ținând cont de faptul că fiica sa are doar 19 ani. Cât despre tatuaje,Carmen Simionescu a declarat că acestea nu sunt reale, ci temporare, realizate cu henna.

Tag-uri:
carmen minune, fiica adi minune, adi minune, tatuaje, sani la vedere

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/carmen-minune2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/carmen-minune2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Carmen Minune nu ratează nicio ocazie să-şi etaleze corpul frumos lucrat pe reţelele de socializare. În cea mai recentă postare, tânăra a reuşit să uimească fanii internauţi prin ipostaza în care s-a lăsat fotografiată. Carmen Minune a postat o fotografie în care apare cu sânii aproape goi, în lenjerie...

Preluat de la EVZ