Kieron Dyer (39 de ani), fost internațional englez, care a evoluat la Newcastle, West Ham sau Middlesbrough, a și-a publicat memoriile într-o carte intitulată „Bătrân prea devreme, deștept prea târziu”. Ex-mijlocașul a scris despre o experiență traumatizantă, trăită în copilărie, alături de unchiul său, Kenny.

„Am adormit la el în brațe uitându-mă la televizor. Apoi, dintr-o dată, m-am trezit, dar eram speriat să deschid ochii. Kenny își strecurase mâna în pantalonii mei și mă mângâia. Am înghețat. Și-a dat seama că m-am trezit, pentru că încerca să mă liniștească. Mi-a cerut să îl las să termine, promițându-mi tone de ciocolată. Era în transă. Mi-a tras pantalonii până la glezne. Știam că e ceva teribil, dar eram înghețat. Nu mă puteam mișca, nu puteam vorbi, nu puteam face nimic. A început să-mi facă sex oral. Eram îngrozit. Vă amintiți acele coșmaruri când nu poți țipa? Așa era. Până la urmă, l-am împins. Nu zice nimănui. E secretul nostru, mi-a spus”.

De asemenea, Dyer a povestit și pasiunea pentru poker pe care o aveau foștii internaționali englezi. „La Euro 2004, nivelul la care se ajunsese în lot era ridicol. De aceea, nici nu mai dau nume. Ne încuiam în camere, ca niște bețivi clandestini, jocurile de noroc deveniseră un drog. Nu era nicio limită. Exista însă o restricție. Ne opream cu 72 de ore înaintea unui meci. Admiteam că jucând cărți pe sume obscene ar putea fi la fel de distrugător psihic și fizic ca o noapte albă cu băutură. Nimeni nu și-ar fi revenit dacă ar fi datorat sute de mii de lire unui coleg. De acești bani vorbesc. La acel Euro, după o săptămână petrecută în Portugalia, aveam 46.000 de lire pe minus. Într-o noapte, am trecut de la 46 pe minus la peste 50.000 pe plus. Câștigam 60 sau 70.000 pe săptămână la Newcastle atunci. Era un sentiment îngrozitor când mă gândeam la datoria de 46.000. Uram ce am făcut. Era în mintea mea tot timpul, măcinându-mă. Depășise orice control. pre sfârșitul competiției, unul dintre noi pierduse atât de mult încât ne implora să facem un pact. Ai accepta 30 de bătrâne pentru cele 50 datorate?, ne întreba. Îl ajutam. Cred că avea câteva sute de mii pe minus. Când am fost eliminați, eu eram cu câteva zeci de mii pe plus sau minus. Jucătorul în situația cea mai rea datora peste o sută de mii. Era distrus. Numai la fotbal nu-i stătea mintea!”. 

Tag-uri:
sex oral, fotbalist, kieron dyer, carte, poker

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-894.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/02/button-share-894-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Kieron Dyer (39 de ani), fost internațional englez, care a evoluat la Newcastle, West Ham sau Middlesbrough, a și-a publicat memoriile într-o carte intitulată „Bătrân prea devreme, deștept prea târziu”. Ex-mijlocașul a scris despre o experiență traumatizantă, trăită în copilărie, alături de unchiul său, Kenny.„Am adormit la el în...

Preluat de la EVZ