La dezbaterea publică, alături de delegația Ministerului Transporturilor condusă de Secretarul Stat Grigore Maria Magdalena si reprezentanții Băncii Mondiale, au participat Primarii si Președinții Consiliilor Județene de pe raza teritorială a viitoarei autostrăzi.

 Proiectul de autostradă Ploiești – Brașov este compus din două sectoare cu caracteristici de proiectare și construcție radical diferite: sectorul Ploiești – Comarnic (sector de câmpie și deal) respectiv Comarnic – Brașov (sector de deal și munte).

Lungimea totală a autostrăzii este de 110 km și are un cost total estimat (MPGT): 1565,4 mil euro. Managementul proiectului se va asigura printr-o structură a Ministerului Transportului. Astfel, pentru pregătirea și managementul proiectului s-a constituit o Echipă de Pregătirea Proiectului alcătuită din experți din cadrul Ministerului Transporturilor și din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Tag-uri:
autostrazii, ploiesti, brasov, minister, transporturi

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-936.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/button-share-936-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
La dezbaterea publică, alături de delegația Ministerului Transporturilor condusă de Secretarul Stat Grigore Maria Magdalena si reprezentanții Băncii Mondiale, au participat Primarii si Președinții Consiliilor Județene de pe raza teritorială a viitoarei autostrăzi. Proiectul de autostradă Ploiești – Brașov este compus din două sectoare cu caracteristici de proiectare și construcție...

Preluat de la EVZ