Polițiștii din Dâmbovița fac cercetări în cazul unui medic, acuzat că a lovit ruda unei paciente, întâmplarea având loc în Spitalul Pucioasa. Și bărbatul care acuză medicul are dosar penal pentru amenințare.

Bărbatul care susține că a fost lovit de medic povestește, vineri, pe o rețea de socializare, că a fost agresat de medic în spitalul Pucioasa.

“M-am prezentat la urgența Spitalului Orășenesc Pucioasa cu bunica soției mele (…). Prezenta dureri acute abodminale. Doamna de garda de la urgențe i-a făcut o perfuzie cu glucoză și algocalmin. După ce s-a terminat perfuzia mi-a recomandat să o iau acasă că analizele de sânge sunt bune și că nu prezintă niciun risc. La insistențele noastre s-a hotărât să o vadă și un chirurg”, scrie bărbatul.

Soția bărbatului s-a dus cu bunica la controlul chirurgical, la etajul unu al spitalului. Potrivit acestuia, medicul le-ar jignit pe cele două femei, iar soției i-ar fi spus: “Copilul tău o să iasă un handicapat!”, femeia fiind însărcinată.

Bărbatul povestește că a fost strâns de gât de medic și lovit cu pumnii.

“Am deschis ușa la primul cabinet de pe palier, acolo era dânsul, când m-a văzut a ieșit la mine violent, m-a strâns de gât și a început să dea cu pumnii în mine, în zona feței. Eu am pus mâna din instinct la cap, el a continuat să mă lovească, provocându-mi la nivelul palmei dreapta, partea dorsală, escorații ale pielii și contuzii la antebrațul stâng. De asemenea a încercat să o lovească pe soția mea cu piciorul în abdomen știind că este însărcinată”, mai scrie bărbatul.

Potrivit Poliției Dâmbovița, după incident atât ruda pacientei, cât și medicul au sesizat incidentul. În cazul doctorului, oamenii legii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, iar în cazul rudei a fost întocmit dosar penal pentru amenințare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/imagini-revoltatoare-intr-un-spital-din-romania-tanar-batut-de-medic-dupa-ce-s-a-interesat-de-bunica-sotiei-sale-video-46195.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/01/imagini-revoltatoare-intr-un-spital-din-romania-tanar-batut-de-medic-dupa-ce-s-a-interesat-de-bunica-sotiei-sale-video-46195-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv