Trei persoane au suferit arsuri și au ajuns la spital, în această dimineața, după ce în locuința în care se aflau, din comuna Vama, județul Suceava, a izbucnit un incendiu.

Un puternic incendiu a izbucnit, duminică dimineața, într-o locuință din comuna Vama, județul Suceava.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului și au găsit în imobil trei persoane conștiente, care au suferit arsuri.

“În urma incendiului, trei persoane care au suferit arsuri au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital. Toate sunt conștiente. La această oră incendiul este localizat, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava acționând pentru lichidarea acestuia”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trei-persoane-la-spital-in-urma-unui-incendiu-izbucnit-intr-o-locuinta-45574.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trei-persoane-la-spital-in-urma-unui-incendiu-izbucnit-intr-o-locuinta-45574-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv