Traficul rutier este deviat pe DN 6 în localitatea Coșoveni din județul Dolj, mașinile fiind trimise pe o rută ocolitoare, după ce o conductă de gaze a fost fisurată în urma unui accident rutier.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, două mașini au ajuns în șanț, pe DN 6, la intrarea în localitatea Coșoveni dinspre Cârcea, după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.Mașinile au avariat o țeavă de gaz, motiv pentru care gazele au fost oprite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii asigură măsurile de protecție până la sosirea echipei de la compania de distribuție a gazelor naturale.

“În accident au fost implicate două autoturisme, o singură victimă ajungând la spital. Circulația rutieră nu este oprită, ci este deviată pe o rută ocolitoare. Detașamentul 2 Pompieri asigură măsurile de protecție până la sosirea echipajului de intervenție de la gaze”, a afirmat reprezentantul ISU Olt.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trafic-rutier-deviat-pe-dn-6-dupa-ce-o-conducta-de-gaze-a-fost-fisurata-in-urma-unui-accident-foto-45575.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trafic-rutier-deviat-pe-dn-6-dupa-ce-o-conducta-de-gaze-a-fost-fisurata-in-urma-unui-accident-foto-45575-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv