Liderul mondial Simona Halep a confirmat, azi, în Ajunul Anului Nou, încetarea coaborării de patru ani cu firma de echipament sportiv Adidas.

Halep a avut un mesaj special pentru Claus Marten, conducătorul programului de descoperire a noilor talente din cadrul Adidas: “Mulțumesc, Adidas, pentru patru ani minunați! Și o îmbrățișare aparte pentru Claus Marten. Sunt puțin tristă, dar nerăbdătoare să văd ce-mi rezervă viitorul. An nou fericit tuturor și mult noroc în 2018”, a fost mesajul Simonei, pe twitter.

Despărțirea dintre Simona Halep și Adidas a venit în pauza dintre sezoane, ca urmare a faptului că numărul unu WTA a cerut o renegociere a contractului semnat în 2014. Chiar dacă Simona a ajuns cea mai bună jucăptoare a lumii, nemții nu s-au arătat dispuși să pluseze peste milionul de euro prevăzut de înțelegere, iar despărțirea a fost inevitabilă.

Despre Halep s-a spus că se află în negocieri cu un alt gigant al producției de echipament sportiv, Nike, discuțiile fiind intermediate de Andrei Pavel, antrenorul Simonei care a colaborat cu firma americană în timpul carierei de jucător profesionist.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/simona-halep-confirma-despartirea-de-firma-de-echipament-sportiv-adidas-45587.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/simona-halep-confirma-despartirea-de-firma-de-echipament-sportiv-adidas-45587-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv