Martorii au avertizat poliția și echipajele de urgență că au văzut un bărbat inconștient prins sub clapeta containerului.  Polițiștii și martorii nu au reușit să îl elibereze, fiuind nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare din partea pompierilor. Când bărbatul a fost în sfârșit scos afară, era inconștient.La fața locului s-a dus și o ambulanță. Medicii au încercat să-l resusciteze pe român, însă fără success.


Mecanismul de înclinare al clapetei containerului, în mod special proiectat pentru a preveni furtul hainelor, l-a blocat pe bărbat în jurul abdomenului, presând puternic, zdrobindu-I practice organele interne, acestuia fiindu-i imposibil să se elibereze.Potrivit autorităților, victima era un bărbat căsătorit, cu rezidența în Wetzlar. Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat că ”acesta este un mod tragic și nefericit de a muri”, însă a atras atenția că scoaterea neautorizată a hainelor din containere este furt. (Sursa foto: Radio Reșița)


rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Martorii au avertizat poliția și echipajele de urgență că au văzut un bărbat inconștient prins sub clapeta containerului.  Polițiștii și martorii nu au reușit să îl elibereze, fiuind nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare din partea pompierilor. Când bărbatul a fost în sfârșit scos afară, era inconștient.La fața...

Preluat de la EVZ