A trecut aproape o lună de când cei de la Adidas au rupt colaborarea cu sportiva noastră. Conform presei internaționale, „Simo” era răsplătită cu un milion de euro pe an, dar odată cu clasarea ei în fruntea ierarhiei WTA, Halep a cerut dublarea veniturilor, lucru pe care germanii l-au refuzat categoric.


Acum, Halep le-a mulțumit celor de la Adidas pentru cei 4 ani petrecuți împreună, iar constănțeanca nu l-a uitat pe Claus Marten, directorul de marketing al companiei. „Mulțumesc pentru 4 ani minunați, Adidas, și îi transmit o îmbrățișare specială lui Claus Marten. E o zi puțin tristă pentru mine, dar sunt entuziasmată să văd ce-mi rezervă viitorul. Un An Nou fericit tuturor și mult noroc în 2018”, a scris liderul mondial pe Twitter.  Mai mult, viitorul sponsor tehnic al Simonei Halep ar putea fi Nike, companie cu care românca ar fi demarat deja negocierile.


rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
A trecut aproape o lună de când cei de la Adidas au rupt colaborarea cu sportiva noastră. Conform presei internaționale, „Simo” era răsplătită cu un milion de euro pe an, dar odată cu clasarea ei în fruntea ierarhiei WTA, Halep a cerut dublarea veniturilor, lucru pe care germanii l-au...

Preluat de la EVZ