Jandarmeria va scoate la concurs, din luna ianuarie, 151 de posturi. “Indiferent că ești dinamovist, stelist sau ții cu Viitorul, te poți face jandarm”, este mesajul postat de jandarmi pe pagina de Facebook, pentru cei interesați de un loc de muncă în Jandarmeria Română.

Jandarmeria transmite, într-un comunicat de presă, că pentru reducerea deficitului de personal, instituția va începe, în perioada ianuarie-martie 2018, procedurile de scoatere la concurs, prin încadrare directă, a 151 de posturi vacante – 51 de posturi de ofițer, 61 deposturi de subofițer și 39 de posturi alocate pentru personalul contractual. Pe pagina de Facebook, Jandarmeria le transmite celor interesați că pot deveni jandarmi indiferent dacă sunt dinamoviști, steliști sau țin cu Viitorul.

“Pentru unul dintre “fanii”noștri, anul acesta a adus schimbări importante de percepție. Dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepția s-a mai îmbunătățit. Evident că-l vom susține și-i vom răspunde la întrebare. Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofițer, subofițer și personal contractual. Așadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicații, armament geniu chimic, intendență, auto, medical, învățământ, resurse umane, te așteptăm în echipa noastră!”, este mesajul postat sâmbătă de Jandarmeria Română.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/zeci-de-posturi-scoase-la-concurs-de-jandarmeria-romana-indiferent-ca-esti-dinamovist-stelist-sau-tii-cu-viitorul-te-poti-face-jandarm-45571.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/zeci-de-posturi-scoase-la-concurs-de-jandarmeria-romana-indiferent-ca-esti-dinamovist-stelist-sau-tii-cu-viitorul-te-poti-face-jandarm-45571-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv