Polițiștii din Argeș au deschis o anchetă și fac cercetări pentru moarte suspectă după ce autorul triplei crime de la Stoenești a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Județean Argeș unde a fost transferat după ce s-ar fi otrăvit.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că polițiștii au deschis o anchetă, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, după ce Laurențiu Durleci, condamnat pe viață pentru triplu asasinat, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă , la Spitalul Județean Argeș.

“Este un dosar deschis. Facem cercetări. Vorbim despre o moarte suspectă. El a fost internat la Spitalul Județean Argeș. Cercetările se fac sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești”, a declarat Zamfir.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că Laurențiu Durleci ar fi fost transferat de la Penitenciar la Spitalul Județean Argeș pe 27 decembrie, cu suspiciune de ingerare de lichide necunoscute.

Polițiștii așteaptă acum rezultatele necropsiei.

În aprilie 2016, trei persoane au fost reținute, fiind acuzate că au intrat în casă peste o familie din Stoenești, județul Argeș, și au ucis trei persoane, printre care și o minoră. Au murit atunci adolescenta în vârstă de 17 ani, tatăl ei și bunicul. Cele trei persoane reținute erau fostul iubit al minorei ucise, în vârstă de 20 de ani, cu care tânăra avea un copil, fratele acestuia, în vârstă de 24 de ani, și tatăl celor doi, în vârstă de 57 de ani.

Ulterior, doar unul dintre cei trei, Laurențiu Durleci, a fost condamnat la închisoare pe viață.

Între cele două familii de romi din comuna Stoenești exista de mai mulți ani o stare conflictuală.

“Fata unei familii a avut o relație de concubinaj cu băiatul celeilalte familii. S-au certat de multe ori, acum nu mai sunt împreună și de aici scandaluri permanent, unele legate și de bani”, declara atunci primarul din Stoenești, Ion Marin.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-tanar-care-si-a-ucis-iubita-pe-tatal-si-pe-bunicul-acesteia-s-a-sinucis-in-inchisoare-45563.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-tanar-care-si-a-ucis-iubita-pe-tatal-si-pe-bunicul-acesteia-s-a-sinucis-in-inchisoare-45563-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv