„Dacă a fi foarte ferm şi a urmări (…) nişte termene şi nişte acţiuni înseamnă a fi nervos, vă spun că o să fiu nervos în continuare. (…) După 27 de ani de nefăcut nimic în anumite zone, mai poţi să fii calm? Eu cred că cine e calm pe anumite zone nu înţelege absolut nimic din ce se întâmplă”, a declarat Tudose.


Dragnea vorbește DESCHIS despre eventualele REMANIERI din Guvern. Sfat către Tudose: „Când ești mai calm, aduni mai multe în jurul tău”


„Dacă vrem să fim calmi că nu avem autostrăzi după 27 de ani de democraţie, păi le urez succes celor care vor să fie calmi, noi nu putem să fim calmi. N-avem spitale şi vrem să fim calmi. Nu pot să fiu calm!”, a declarat Tudose într-un interviu difuzat sâmbătă la Antena 3, întrebat fiind de ce crede că i-a recomandat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, să fie mai calm. 

Şeful Guvernului a adăugat că nu ştie ce înţelege preşedintele PSD „prin a fi nervos”. Întrebat dacă s-au plâns anumiţi miniştri liderului PSD, Tudose a afirmat: „Dacă sunt unii mai sensibili, durează trei secunde să îşi scrie demisia”. 


Băsescu îl face pe Dragnea „scamator”: Au crescut salariile și pensiile, dar românii nu trăiesc mai bine


Pe de altă parte, întrebat cum comentează faptul că Dragnea a spus că li s-ar fi oferit la doi dintre miniştri funcţia de lider al PSD, lăsând să se înţeleagă faptul că şi premierul ar fi primit aceeaşi ofertă, Tudose a răspuns: „Nu comentez. (…) Nu mi s-a spus aşa ceva. Nu comentez, mi se pare… Dacă cineva a fost pus în postura asta, să iasă să spună”.


rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Dacă a fi foarte ferm şi a urmări (...) nişte termene şi nişte acţiuni înseamnă a fi nervos, vă spun că o să fiu nervos în continuare. (...) După 27 de ani de nefăcut nimic în anumite zone, mai poţi să fii calm? Eu cred că cine e calm...

Preluat de la EVZ