Valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers către munte, pe DN1, între Cornu de Sus și Comarnic, precum și între Poiana Țapului și Bușteni, formându-se coloane de autoturisme, care circulă cu o viteză de aproximativ 20 de kilometri la oră, conform Infortrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române IGPR), traficul se desfășoară cu dificultate pe DN1, între Cornu de Sus și Comarnic, precum și între Poiana Țapului și Bușteni.

„Recomandăm participanților la trafic să-și păstreze calmul la volan, să circule cu atenție sporită, să păstreze în mers o distanță suficient de mare pentru a putea frâna în condiții de siguranță și să respecte cu strictețe indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației”, anunță sursa citată.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trafic-intens-pe-dn1-masinile-circula-in-coloana-cu-o-viteza-de-aproximativ-20-km-h-45560.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trafic-intens-pe-dn1-masinile-circula-in-coloana-cu-o-viteza-de-aproximativ-20-km-h-45560-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv