Bărbatul s-a sinucis în penitenciarul Colibaşi, unde îşi executa pedeapsa de închisoare pe viaţă pentru triplul omor. A fost transportat la UPU Argeş, însă nu a mai putut fi salvat, anunță Realitatea TV. 


Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Argeş la închisoare pe viaţă. Magistraţii l-au găsit vinovat pentru trei crime comise în aprilie 2014 în localitatea Stoeneşti. Bărbatul a fost găsit vinovat de uciderea, în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2016, a fostei concubine, în vârstă de 17 ani, a tatălui şi a bunicului acesteia. Laurenţiu Durleci şi Laurenţia Durleci au avut un copil în urma relaţiei de concubinaj, dar familia adolescentei n-a fost de acord cu relaţia şi a forţat despărţirea celor doi. Tensiunile dintre rudele concubinilor s-au amplificat după ce Laurenţiu a fost împiedicat să-şi vadă copilul şi au culminat cu tripla crimă din primăvara anului trecut, când fata, tatăl ei, Filip Tinca (37 ani), şi bunicul acesteia, Paul Durleci (57 de ani), au fost înjunghiaţi cu 48 de lovituri de cuţit.


rootstireaActualitate/EsentialSocial
Bărbatul s-a sinucis în penitenciarul Colibaşi, unde îşi executa pedeapsa de închisoare pe viaţă pentru triplul omor. A fost transportat la UPU Argeş, însă nu a mai putut fi salvat, anunță Realitatea TV.  Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Argeş la închisoare pe...

Preluat de la EVZ