Polițistul Marian Godină a publicat pe Facebook invitațiile la nunta sa. Nașul de cununie ales este Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia.

”Iubita mea mi-a spus că își dorește niște invitații de nuntă originale. Au ieșit cam așa. Și uite cum, deși nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărțit din nou amenzi”, a scris polițistul.

Invitația plină de umor se numește ”Proces verbal”, are două cătușe în loc de verighete, iar în text se arată că părinții și nașii au constatat că tinerii au săvârșit următoarele: ”Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil și au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil și este sancționată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieții”.

Nașii celor doi sunt Traian și Gabriela Berbeceanu.

Godină a ascuns însă luna și ziua nunții, motiv pentru care o utilizatoare Facebook comentează: ”Și acum în fiecare lună până în octombrie, în toate zilele de sâmbătă și duminică din data de 10 până pe 19 o să fie cineva care te așteaptă la ora 13 la biserică :))))) să te felicite evident :))))”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/politistul-marian-godina-a-publicat-pe-facebook-invitatiile-la-nunta-sa-cine-este-nasul-45557.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/politistul-marian-godina-a-publicat-pe-facebook-invitatiile-la-nunta-sa-cine-este-nasul-45557-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv