O adolescentă de 15 ani din Rusia a murit intoxicată cu monoxid de carbon, în timp ce întreținea relații sexuale cu iubitul său, într-un garaj. Tânărul de 22 de ani ar fi ținut motorul mașinii pornit, din cauză că celor doi le era frig.

Alena Styukhina, în vârstă de 15 ani, l-a întâlnit pe Artyom Dorogov în timpul unei vacanțe la rudele din satul Zemetchino. Astfel, ea ar fi mers să se întâlnească cu tânărul într-un garaj, unde își ținea mașina, scrie tabloidul The Sun.

Astfel, din cauză că celor doi le-ar fi fost frig, Dorogov ar fi decis să țină pornit motorul mașinii. La scurt timp, cei doi au început să se simtă rău, din cauză că noxele s-au răspândit în garaj. În timp ce tânărul de 22 de ani a încercat să iasă din mașină, a leșinat. Când s-a trezit, ar fi plecat din garaj, lăsând-o pe fată în mașină.

El s-ar fi dus să ceară ajutorul rudelor, dar când au venit paramedicii, au constatat că Alena murise deja. Astfel, Artymov Dorogov este acuzat de omor și de sex cu minori.

„Deși știa că are mai puțin de 16 ani, suspectul a întreținut relații cu ea. Motorul mașinii era pornit, iar ușile garajului închise. Autopsia arată că fata a murit intoxicată cu monoxid de carbon”, a precizat un purtător de cuvânt al Poliției.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/o-adolescenta-de-15-ani-a-murit-in-timp-ce-intretinea-relatii-cu-iubitul-sau-in-masina-45566.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/o-adolescenta-de-15-ani-a-murit-in-timp-ce-intretinea-relatii-cu-iubitul-sau-in-masina-45566-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv