Un bărbat despre care se presupune că ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane într-un oficiu poștal din orașul ucrainean Harkov, informează Reuters.

O persoană a luat ostatici mai multe persoane într-un oficiu poștal din orașul ucrainean Harkov. El spune că are o bombă asupra lui, scrie portalul de știri Ukrainskaia pravda, citând purtătorul de cuvânt al poliției naționale, Yaroslav Tracalo.

“Potrivit primelor informații, omul din oficiul poștal a anunțat că are explozibil asupra lui și este gata să-l activeze”.

Potrivit unor mass-media ucrainene, 11 persoane, inclusiv doi copii, sunt ținute ostatice. După cum a raportat poliția ucraineană citată de mass-media locale, omul a luat ostatici pentru a comite un furturt. Forțele de ordine au perimetrul din jurul poștei. Douăzeci de mașini de poliție, pompieri, servicii de urgență și geniști au sosit la fața locului.

Răpitorul nu a făcut încă nicio solicitare, poliția negociază cu el, a declarat șeful poliției din Harkov, Oleg Bakh, pentru televiziunea ucraineană.

El a adăugat că atacatorul a comunicat cu forțele de securitate folosind telefoanele mobile ale ostaticilor. “El nu a cerut ceva… În prezent, încercăm să păstrăm legătura cu el și să facem tot posibilul pentru a putea lua o decizie cu privire la eliberarea ostaticilor. Se comportă destul de liniștit.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/luare-de-ostatici-intr-un-oficiu-postal-din-ucraina-45570.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/luare-de-ostatici-intr-un-oficiu-postal-din-ucraina-45570-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv