Lista era impresionantă:


> George Maior – directorul SRI; după cum se știe ziua de naștere a ex-directorului SRI este apropiată de cea a fostului prim-adjunct, așa că uneori era prezent în calitate de amfitrion.
> Victor Ponta – prim-ministru; cu mențiunea că în perioada campaniei electorale intrase într-un conflict cu Florian Coldea, pe care îl avertizase că va fi primul om schimbat dacă ajunge președintele României, așa că nu a mai fost pe lista invitaților în 2014.
> Gabriel Oprea – vicepremier, fost ministru al Apărării, viitor de Interne; era omul cel mai apropiat de George Maior și Florian Coldea, fiind legați de o prietenie veche, cimentată de-a lungul numeroaselor guvernări.
> Liviu Dragnea – vicepremier; interesant în cazul acestuia este faptul că cel care i-a înlesnit legătura cu șefii SRI a fost Victor Ponta. După perioada inițială, 2011- 2012, acesta, prin Vasile Dîncu, a dezvoltat o relație directă cu Florian Coldea, „operativul” SRI. Este semnificativă prezența sa în K2 la momentul 2014 pentru că Victor Ponta intrase, așa cum am specificat, într-un conflict deschis cu prim-adjunctul SRI.
> Robert Cazanciuc – ministrul Justiției; foarte dornic să intre în grațiile celor prezenți, este descris de participanți ca fiind de o amabilitate dusă la extrem cu șefii Parchetelor.
> Horia Georgescu – președintele ANI; un personaj care a jucat un rol important prin dosarele de incompatibilitate pe care le-a inițiat. A gravitat în jurul lui Victor Ponta, pe care l-a avut ca partener de tenis ani buni, dar în același timp avea o relație personală cu George Maior. Fiind unul din „oamenii lui Băsescu” a făcut dosare „grele”: Eduard Hellvig, Klaus Iohannis, șamd.
> Vasile Blaga – copreședintele PNL; era văzut ca o contrapondere la influența Elenei Udrea în PDL și era „cultivat” în vederea realizării unor obiective politice.
> Ilie Sârbu – senator PSD, socrul lui Ponta; > Teodor Meleșcanu – director SIE;
> gen-maior Marian Hăpău – directorul DGIA;
> Ilie Botoș – consilier al ministrului Apărării;
> Livia Stanciu – președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție; Judecătoarea ÎCCJ era prezentă la toate reuniunile oficiale și neoficiale ale SRI, DNA, MApN, fiind considerată una din persoanele extrem de apropiate de George Maior și Florian Coldea.
​> Laura Codruța Kovesi – procuror șef DNA; personaj-cheie în structura de putere care s-a instituit după 2009. A fost membru al echipei Maior- Coldea-Oprea-Stanciu, fiind recuperată și protejată mediatic de fiecare dată când a fost nevoie/Episodul numirii sale la DNA și aducerea de la Bruxelles merită analizate separat.


rootstireaActualitate/Esential
Lista era impresionantă: > George Maior - directorul SRI; după cum se știe ziua de naștere a ex-directorului SRI este apropiată de cea a fostului prim-adjunct, așa că uneori era prezent în calitate de amfitrion. > Victor Ponta - prim-ministru; cu mențiunea că în perioada campaniei electorale intrase într-un conflict cu...

Preluat de la EVZ