Premierul Tudose a declarat că, în momentul în care ar constata că nu mai poate realiza ceea ce îşi propune, şi-ar depune mandatul. 


Tudose, REPLICĂ DURĂ pentru Dragnea. MINIȘTRII „MAI SENSIBILI” își pot SCRIE DEMISIA în trei secunde! „O să fiu NERVOS în continuare!”


„În momentul în care îmi dau seama că nu mai pot să-mi îndeplinesc ceea ce trebuie şi vreau să fac, plec acasă. (…) Durează trei minute o hârtie şi asta e”, a afirmat Tudose într-un interviu acordat Antena 3 şi difuzat sâmbătă.

Premierul a subliniat că „nimeni nu iese la pensie din funcţia de prim-ministru”.


Dragnea vorbește DESCHIS despre eventualele REMANIERI din Guvern. Sfat către Tudose: „Când ești mai calm, aduni mai multe în jurul tău”


„Voi fi în continuare nervos, fiindcă am fost mult prea calmi în ţara aceasta 27 de ani; că poate dacă erau unii şi ei mai nervoşi, cum sunt eu acum, nu mai vorbeam ce multe autostrăzi ne mai trebuie, ce multe spitale ne mai trebuie sau ce facem în învăţământ. Au fost foarte calmi şi acum sunt foarte şmecheri”, a mai spus premierul. 


Tudose SANCŢIONAT, VARIANTĂ-ŞOC! O voce importantă în PSD A DAT SEMNALUL


Pe de altă parte, șefu Guvernului a susţinut că în România nu va fi creat un precedent pentru activarea aticolului 7 de către Comisia Europeană, ca în cazul Poloniei, pentru revizuirea modificărilor legislative care au afectat statul de drept. „Nu va fi creat. (…) Nu vrea nimeni chestiunea aceasta. Nu se va întâmpla”, a arătat Tudose. 


Băsescu îl face pe Dragnea „scamator”: Au crescut salariile și pensiile, dar românii nu trăiesc mai bine

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Premierul Tudose a declarat că, în momentul în care ar constata că nu mai poate realiza ceea ce îşi propune, şi-ar depune mandatul.  Tudose, REPLICĂ DURĂ pentru Dragnea. MINIȘTRII „MAI SENSIBILI” își pot SCRIE DEMISIA în trei secunde! „O să fiu NERVOS în continuare!” „În momentul în care îmi dau seama...

Preluat de la EVZ